aloitus | uutisia | tietoa | hoito, ruokinta | dokumentteja | club | possuposti |pressi
possupörssi | porsaat | linkit | yhteys

 

PPressipossuressi ja media – julkkispossurekisteri

Minipossu.fi-sivustolla on ikioma julkkispossurekisteri, josta löytyy mallinmitat omaavia minipossuja ja mikrosikoja. Julkkispossurekisteriin voivat maksutta liittyä kaikki minipossut, mikropossut, minisiat ja mikrosiat omistajineen, jotka ovat tarvittaessa valmiita avustamaan toimittajia tai muita minipossuja haastattelevia, valokuvaavia tarvitsevia tahoja.

Julkkispossurekisteri on syntynyt tarpeeseen, koska usein tarvitaan nopeasti hätiin minipossu omistajineen kiireellisiin valokuvauksiin, haastatteluihin, mainoskuvauksiin tai vaikka messutapahtumiin.

Julkkispossurekisteri on kaikille maksuton. Hyvien tapojen mukaan minipossulle (tai omistajalle) tulisi kuitenkin maksaa kulukorvaus, kuvauspalkkio, tms. mutta tämä on täysin sovittavissa minipossun omistajan ja palvelun käyttäjän toimesta.

Lehdistön edustaja, toimittaja - etsittekö minipossua?

Kun tarvitsette haastateltavaksi minipossua tai minipossun omistajaa niin ottakaa yhteyttä ja saatte kontaktitiedot haastateltavalle. Haastattelun yksityiskohdista voitte sopia suoraan minipossun omistajan kanssa. Palvelu on maksuton.

Teidän nimi
Median nimi
Puhelin
Sähköposti
Kertokaa mitä olette tekemässä, millaista minipossua/omistajaa tarvitsette, koska ja missä
Toivottu ajankohta

Mainostoimistot, tapahtuman järjestäjät, valokuvaajat - etsittekö minipossua?

Julkkispossurekisteristämme löytyy useampi erikokoinen, -näköinen ja -luonteinen minipossu omistajineen - eri puolilta Suomea. Kertokaa mitä etsitte ja saatte kontaktitiedot haastateltavalle. Haastattelun yksityiskohdista voitte sopia suoraan minipossun omistajan kanssa. Palvelu on maksuton.
Ota yhteyttä - klikkaa tästä >>

Minipossun omistaja - onko minipossunne julkkisainesta?

Jos minipossusi omaa julkkiksen elkeitä, haluat lisää jännitystä ja sisältöä minipossun elämään niin ilmoittaudu mukaan. Kerro yhteystietosi, muutama sana minipossustasi ja miten teillä on mahdollisuus osallistua haastatteluihin, kuvauksiin tai tapahtumiin. Tarvittaessa Sinuun otetaan suoraan yhteyttä ja voit sopia yksityiskohdista toimittajan, järjestäjän tms. kanssa suoraan. Palvelu on maksuton.
Minipossun omistaja ilmoittaudu - klikkaa tästä >>


Ines-minipossu televisio-ohjelmassa

Yllä: Television ohjelmassa Puoli seitsemän haastateltiin espoolaista minipossun omistajaa ja näytettiin minipossu Ines Isabellan kotia. Ohjelma on nähtävillä näistä linkeistä.

Yle Areena, tästä linkistä, klikkaa tästä.
Ohjelma on esitetty 29.12.2015 nähtävissä kuukauden ajan.
Ineksen osuus alkaa kohdasta 3 min 50 sek.

Puoli seitsemän -ohjelman oma YLE-sivu, klikkaa tästä linkistä.


Vihdin Uutiset

Yllä: Vihdin Uutiset -sanomalehden sunnuntainumerossa on julkaistu hulvattoman mukava juttu paikallisesta minipossunomistajasta. Isossa, melkein koko sivun jutussa on hyvin otetut kuvat minipossusta, faktaa minipossu-rodusta ja pitkä juttu useammasta harrastajan minipossusta.
Toimittaja Essi Harjun kirjoittamassa jutussa on paljon mielenkiintoista asiaa minipossuista.

Lue enemmän Vihdin Uutiset lehden minipossu-jutusta tästä linkistä >>


Turun Tienoo

Yllä: Turun tienoo -sanomalehdessä oli etusivun (tarkemmin sanottuna 3. sivun) iso, kokosivun juttu minipossusta. Maailman suloisin Arska on jutun otsikko. Maaria Elina Lavonen kirjoittaa artikkelista millaista on elo Liimatan perheessä kun yksi jäsenistä on minipossu. Minipossuharrastan harmiksi, juttuun on lipsahtanut moneen otteeseen virhe, jossa Arskan roduksi nimetään vietnamilainen roikkovatsasika, joka on täysin eri sikarotu - röh!

Lue enemmän Turun Tienoo lehden Arska-artikkelista tästä linkistä >>


Västra Nyland

Yllä: Västra Nyland -sanomalehdessä oli iso, kokosivun juttu minipossuista.
Benjamin Knopmanin kirjoittamassa artikkelissa kerrottiin miten minipossun porsaat kävivät eläinlääkärin tekemässä terveystarkastuksessa, loishäädössä, kastroinnissa ja mikrosirutuksessa. Samassa jutussa oli suomalaisista minipossuista yleensä ja erityisesti näistä neljästä porsaasta, Apollo, Isabella, Whiteneck ja Pookie.

Lue enemmän Västra Nylandin minipossu-artikkelista tästä linkistä >>


Viikkouutiset

Yllä: Ranch Dunkelin oma kasvatti, minipossu Dunkel's Piggy Sue esiintyy Tuusulanjärven Viikkouutiset -sanomalehdessä. Sanna Sareniuksen kirjoittamassa artikkelissa kerrotaa minipossun elämästä lapsiperheen arjessa.
Lue enemmän Tuusulanjärven Viikkouutiset minipossu-artikkelista tästä linkistä >>


Yllä: Ranch Dunkelin oma kasvatti, minipossu Dunkel's Honey perheineen esittelee maaseutuelämää
Kouvolan Sanomat -lehden hienossa artikkelissa. Lue enemmän Kouvolan Sanomat -lehden minipossu-artikkelista tästä linkistä >>


Yllä: Ranch Dunkelin oma kasvatti, minipossu Dunkel's Petunia esiintyy perheineen todella edukseen
Meidän perhe -lehden fantastisen hienossa koko aukeaman jutussa. Lue enemmän Meidän perhe -lehden artikkelista tästä linkistä >>


minipossu

Yllä: Ranch Dunkelin oma kasvatti, minipossu Dunkel's Rupert aka Nexus Rupert seikkailee televisiossa linssiluteena LähiTapiola Savon televisio-mainoksessa. Lue enemmän tästä Nexus-possusta ja mainoksesta tästä linkistä >>
Katso video tästä linkistä >>


Minisika Brutus on uusi lemmikkilapsi

Yllä: Ranch Dunkelin oma kasvatti, minipossu Dunkel's Brutus aka Brutus kokosivun lehtiartikkelissa, Mäntsäläläisessä sanomalehdessä.
Lue lisää tästä Brutus-jutusta tästä linkistä >>


Kotoliving-lehden minipossu-kansijuttu, klikkaa tästä >>


City-lehden minipossu-juttuja, klikkaa tästä >>
Lisää artikkeleita tulossa ...


Kysy minipossulta!
Minipossu vastaa.
Kysy minipossulta - possu vastaa!
© www.minipossu.fi