aloitus | uutisia | tietoa | hoito, ruokinta | dokumentteja | club | possuposti |pressi
possupörssi | porsaat | linkit | yhteys

Minipossu-dokumentteja

Tältä sivulta löydät luettelon ja tiedot kaikesta siitä mielenkiintoisesta luettavasta materiaalista, dokumenteista, minipossun omistaja, harrastaja tai minipossu-fani voi lukea.

TÄRKEÄÄ!
Kirjoita tähän sähköpostiosoitteesi ja aktivoidu!

Saat maksutta kivaa ja tärkeää tietoa minipossuista.
Aktivoidu!

Possuposti -lehti
Suomen laajalevikkisin ja pisimpään julkaistu minipossu-lehti. Hauskoja ja kivoja minipossu-juttuja, asiatiedolla höystettynä. Lehti ilmestyy useamman kerran vuodessa.
Tuoreimman numeron voi tilata maksutta tästä linkistä >>

Possuposti erikoisnumero 1 - 10
Pohjoismaiden laajalevikkisimmän minipossujulkaisun, Possupostin kymmen ensimmäistä numeroa yksissä kansissa. 32-sivuinen jättinumero sinänsä maksuton mutta paino- ja postikulut yhteensä 10 euroa. Possuposti erikoisnumero 1 - 10:n voi tilata tilauslomakkeella, joka on tämän sivun alareunassa >

Possuposti PRO - lehti vaativalle minipossuharrastajallePossuposti Pro -lehti
Erityisesti minipossun omistajille ja vaativalle harrastajalle tai minipossu-fanille suunnattu lehti. Possuposti Pro -lehdessä julkaistaan minipossujen hoitoon, pitoon ja harrastukseen liittyviä juttuja ja artikkeleita. Tämä lehti on maksuton mutta paksun kokonsa vuoksi tilaajan tulee maksaa posti- ja painokulut. Possuposti Pro -lehden voi tilata tilauslomakkeella, joka on tämän sivun alareunassa >

Tärkeää tietoa minipossua harkitsevalle -opas
14 tärkeää asiaa, jotka jokaisen minipossun hankintaa harkitsevan tulisi tietää. Asiaa rekisteröinnistä, pakollisesta mikrosirusta, loishäädöstä, virallisesta terveystarkastuksesta, mikä on mini- tai mikropossu ym.
Huom! Tämän oppaan tietoja et löydä Internetistä, ainoastaan painettuna.
Tämä opas on maksuton ja oppaan voi tilata tästä linkistä >>

Minipossun ruokintaopas
Monipuolinen ja terveellinen ruokavalio virkistää minipossua ja pitää sen iloisena ja hyvässä kunnossa. Minipossun ruokintaoppaassa on kädestä-pitäen-ohjeet vaihtelevalla kokkaukselle. Ohjeet ovat yksinkertaisia ja helppoja toteuttaa, taatusti maistuvia ja minipossulle sopivia.
Minipossun omistaja saa tämän oppaan kasvattajalta porsaan hankinnan yhteydessä maksutta.
Ruokintaoppaan voi tilata myös erikseen hintaan 7 euroa, joka sisältää painatuksen ja postikulut. Minipossun ruokintaoppaan voi tilata tilauslomakkeella, joka on tämän sivun alareunassa >

Minipossun porsaan kotouttamisopas
Kädestäpitäenohjeet mitä tulee tehdä kun kotiin saapuu minipossun porsas. Miten porsaan saa tottelemaan, tutustumaan perheeseen ja mitkä ovat porsaan vessarutiinit. Lyhyt ja napakka Minipossun porsaan kotouttamisopas on helppo ja ymmärrettävä - antaa varmuutta ja ohjeita porsaan kanssa elon alkuhetkille.
Minipossun porsaan kotouttamisoppaan voi tilata tilauslomakkeella, joka on tämän sivun alareunassa >

Meille tulee porsas -opas
24-sivuinen käsikirja kattaa kaiken sen tiedon, jota tarvitaan minipossun muuttaessa taloon. Lue tämä ja tiedät vastauksen kaikkiin minipossun omistamiseen liittyvissä jutuissa jo etukäteen. Tämä käsikirja tulee jokaisen minipossu-porsaan mukana, etukäteen uudelle omistajalle. Käsikirjan voi tilata myös erikseen, silloin hinta on painokulut ja postikulut (yht. 25 euroa). Käsikirjan voi tilata tilauslomakkeella, joka on tämän sivun alareunassa >

Minipossun virallinen rokotus- ja terveyskirja
16-sivuinen minipossun ikioma rokotus- ja terveyskirja. Jos minipossullasi ei ole tätä virallista rokotuskirjaa niin se ei ole minipossu!
Tämä minipossujen rokotuskirja on sama kuin esimerkiksi koirien EU-passi, siinä on minipossun kaikki tärkeät hoito-, rokotus-, madotus-, toimenpide-, eläinlääkäri- ja tunnistetiedot.
Rokotus- ja terveyskirjassa on omat sivut eläinlääkärin, viranomaisten ja omistajan muistiinpanoille. Rokotuskirja tulee (yleensä) minipossun mukana kasvattajalta. Jos jostakin kumman syystä kasvattaja/myyjä ei anna tätä rokotuskirjaa minipossun luovutuksen yhteydessä niin t ämän rokotus- ja terveyskirjan voi tilata myös erikseen, silloin hinta on painokulut ja postikulut (yht. 8 euroa). Rokotus- ja toimenpidekirjan voi tilata tilauslomakkeella, joka on tämän sivun alareunassa >


Tilauslomake

Täytä alla oleva lomake ja klikkaa tilaa-nappia. Saat sähköpostitse ohjeet posti- ja painokulujen maksamista varten. Maksa ohjeiden mukaan tilisiirtona ja saat tilatut painotuotteet ilmoittamaasi osoitteeseen postitse.

kpl
Possuposti erikoisnumero 1 - 10
kpl
Possuposti Pro -lehti 11/2013
kpl
Minipossun ruokintaopas
kpl
Minipossun porsaan kotouttamisopas
kpl
Meille tulee porsas -opas
kpl
Minipossun virallinen rokotus- ja terveyskirja
Nimi
Katuosoite
Postiosoite
Sähköposti
Kysy minipossulta!
Minipossu vastaa.
Kysy minipossulta - possu vastaa!
© www.minipossu.fi